Text/HTML

Minimer

slide slide slide slide slide slide slide slide slide slide

Navn(frivillig)

Refugieophold med rabat

Løgumkloster Refugium er det ideelle sted for gæster med behov for ro og eftertanke, uanset om formålet er at koble af, holde ferie eller at fordybe sig fagligt. Refugieophold tilbydes hver dag hele året rundt. Der tilbydes i udvalgte perioder rabat på refugieophold á 4 døgn til kr. 2.995,00:
17. - 21. august
24. - 28. august
16. - 20. november
30. november - 4. december
7. - 11. december

Sønderjyllandsture

De populære Sønderjyllandsture tilrettelægges i samarbejde med dygtige turledere fra hele landet. Udflugter, foredrag og musik. Fuld forplejning - Bustransport lige til døren >>>

Etiske dilemmaer & Kulturforståelse

7. - 9. september: Opholdsholdere: Per Brask · Aminah Tønnsen · Jakob Birkler · Jair Melchior · Kjeld Holm · Marco Evaristti · Kirsten Nielsen · Claus Have · Mette Lindgren Helde · Anders Jerichow. Kursusledere: Marianne Olsen og Malene Fenger Grøndahl.
Afholdes i samarbejde med Fonden til udbredelse af kendskabet til Andreas Simonsens tænkning >>>

Refugiet i TVSyd

TVSyd har været på besøg i Løgumkloster for at filme til TV-programmet "Naboer", som kan ses via dette link: www.tvsyd.dk/naboer. Hør Jens Kristian Krarup fortælle, smugkig ind i kirken hvor arkitekten fortæller om renoveringen, mød Kirkemusikskolen og hør vores forstander Helle Skaarup fortælle om refugiet.

Pilgrimsvandring

20. - 24. september: Vandring ad Den Danske Klosterrute gennem smuk og særegen natur.   Vandringerne indledes og afsluttes med andagt i kirkerne på ruten >>>

Tidevand og himmelsk ballet

25. - 28. september: En weekend med focus på fuglelivet og naturen i Sønderjylland - både i mose, marsk og ved Vadehavet. Ved Vadehavet tager vi ud på vadden og "henter tidevandet ind", og i marsken forsøger vi at finde stærene med mulighed for at opleve naturfænomenet "Sort Sol" >>>