mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Corona forholdsregler

Opdateret den 1. juni 2022


Der skal ikke længere bæres mundbind, når man færdes rundt på Refugiet, men man er selvfølgelig velkommen til at bære mundbind efter eget ønske. Mundbind kan købes på Refugiet.


Tidligere er der blevet rengjort på værelserne ved mere end 3 døgns ophold. For at mindske smitterisiko har vi valgt, at rengøringspersonalet kun kommer på værelset efter gæstens eget ønske.

Der er sprit rundt omkring i huset. Husk at spritte hænderne af, når du kommer ind i og når du går rundt i huset. Vær særlig omhyggelig i Spisesalen.


Vi vil stadig gøre, hvad vi kan for at reducere smitterisikoen.


Coronapas

Coronapas skal ikke længere vises ved ankomst til Løgumkloster Refugium. 

Vær opmærksom på, at ønsker du under dit besøg at tage over grænsen til Tyskland gælder særlige regler. Her et link til den aktuelle information. Spisning

I spisesalen sidder vi 4 eller 6 personer ved hvert bord efter eget ønske. Ønsker du mere afstand vil der også være mulighed herfor. Afrydning foregår som vanligt med at du selv rydder af - dog er det vigtig at man ikke stimler sammen omkring afrydningsvognen. Så kan du ikke vente til der bliver plads, så lad dit service stå.

Vi har haft tradition for samlet at gå til bords til frokost og til aftensmaden samt at indlede måltidet med at synge et bordvers. Det har vi ændret. Til frokost og til aftensmad vil vi nu sætte os til bords i perioden fra henholdsvis kl. 11.50 til 12 og fra 17.50 til 18. 

Mad servering

Morgenmaden er som sædvanlig fra buffet. Sprit hænderne af før du går til buffeten af hensyn til din næste, og sprit dine hænder af igen inden du sætter dig af hensyn til dig selv. Husk at holde afstand. Der åbnes til morgenbordet kl. 7.45.


Til frokost er der buffet og tilsvarende til aften.


Vi vil løbende evaluere måden vi spiser sammen på, og vil ændre dem, såfremt vi finder det formålstjenestelig.

Vi håber, at vores gæster sammen med os, vil gøre Refugiet til et sikkert sted at være ved at overholde de gode hygiejneregler: vaske hænder, undlade at røre sig i ansigtet før man har vasket/sprittet hænder, hoste i ærmet og holde behørig afstand.


Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven