mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Corona forholdsregler

Opdateret den 23. juli 2020


Refugiet er kendetegnet ved en høj rengøringsstandard. Der er nu opsat desinfektions-dispenser rundt omkring i huset. Der vil blive gjort rent mindst to gange dagligt på overflader, som ofte bliver berørt. Vi vil gøre, hvad vi kan for at reducere smitte risikoen.


Tidligere er der blevet rengjort på værelserne ved mere end 3 døgns ophold. For at mindske smitterisiko har vi valgt, at rengøringspersonalet kun kommer på værelset efter gæstens eget ønske.


I spisesalen er der nu dækket op, så man sidder 4 personer ved hvert bord. Ønske man mere afstand vil der også være mulighed herfor. Morgenmaden er som sædvanlig fra buffet, og gæsterne bedes bruge håndsprit og fordele sig med 1 meters afstand. Til frokost vil de kolde lækkerier blive serveret ved de enkelte borde, og der vil være buffet med lune retter og yderligere salater. Til aften vil der blive serveret ved bordene - og der vil være ekstra salater på buffeten. Vi vil løbende evaluere måden vi sammen spiser på, og vil ændre dem, såfremt vi finder det formålstjenestelig.


Vi har haft tradition for samlet at gå til bords til frokost og til aftensmaden samt at indlede måltidet med at synge et bordvers. Det har vi ændret midlertidig. Til frokost og til aftensmad vil vi nu sætte os til bords i perioden fra henholdsvis kl. 11.50 til 12 og fra 17.50 til 18, og vi indleder måltidet med en fælles bordbøn, så vi alle kommer godt tilstede.


Jf. Kulturministeriets retningsregler skal gæster, medarbejdere og frivillige, der er i risiko for alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, udvise stor forsigtighed ved ophold på Refugiet.


Vi håber, at vores gæster sammen med os, vil gøre Refugiet til et sikkert sted at være ved at overholde de gode hygiejne regler: vaske hænder, undlade at røre sig i ansigtet før man har vasket/sprittet hænder, hoste i ærmet og holde behørig afstand. 

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven