Mød Helle Skaarup, forstander for Refugiet

Jeg holder rigtig meget af kontakt med vores gæster her på Refugiet. Jeg kommer også en del rundt i landet og holder foredrag, og det vil være hyggeligt at ses også der. Nedenfor er en liste over, hvor jeg kommer i løbet af det kommende år. Ønsker du at booke mig til et besøg hos jer, er her en oversigt over foredrags titler.

21. januar kl. 19.30: Struer Menighedshus: Tro, Håb og Kærlighed

25. januar kl. 14: Johannes Døbers Kirke, Valby: Livskvalitet

27. januar kl. 13: Biblioteket i Lyngby, FOF kbh.: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

29. januar kl. 13: Korsvejens Skole i Tårnby, FOF Kbh.: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

4. februar kl. 13.30: Aktiv Højskole Herning: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

6. februar kl. 10: Gjes kulturcenter, Vejle: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

19. februar kl. 19: Hornsyld: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

27. februar kl. 19: Harte Kirkecenter, Kolding: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

3. marts kl. 19.30: Løgstør Menighedshus: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

11. marts kl. 12: FOF Randers: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

22. marts: Korsvejskirken, Amager: Håb

31. marts kl. 20: Hospice Limfjorden: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

2. april kl. 19.30: Lind Kirkecenter, Herning: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

14. april: Vestbjerg Kirkecenter: Humor og Krise

20. april: Hammelev: Mit liv med Peter Bastian

22. april kl. 19: Dover-Allinge: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

29. april kl. 19: Tarm: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

21. juli kl. 19.30: Holmsbo Camping: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen
16. september kl. 19.30: Kjellerup Kirkecenter: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

24. september kl. 19: Højskolen Skærgården: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen
29. september: Gørløse Menighedshus

22. oktober kl. 17: Antvorskov kirke: Tro, Håb og Kærlighed

26. oktober: Kunst og Kultur Næshøj: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

9. november: Herning Y`s Mens Club: Altid allerede elsket - set fra sidelinjen

Litteraturliste
Her en liste over nogle af de bogtitler, som jeg ofte referere, og som jeg varmt kan anbefale - Klik her.

Flere af bøgerne kan købes på Refugiet eller i Refugiets webshop.

Klumme
Jeg har skrevet en række klummer i tillægget Danmark, der er udgives sammen med 13 dagblade (Fyn, Midt og Sydjylland).

Januar 2018 - Flere virkeligheder end den vi kan regne ud

Februar 2018 - Vend verden på hovedet

Marts 2018 - Hullerne i osten

April 2018 - Hjertets dannelse

Maj 2018 - Altruisme

Juli 2018 - Nuet

August - Halve sandheder

September 2018 - Fornuft og Følelser

Presse artikler
Hør Radio 24-7 udsendelsen fra april 2019: Den forsømte sjæl - min samtale med Martin Herbst, præst på Amager

I december var jeg i DR-studiet og blev interviewet til radioprogrammet Tidsånd. Programmet handlede om tabet af min mand, der døde i marts 2017. Hør udsendelse ved at klikke her.

Hør udsendelsen fra august 2018, hvor programværter på P1 De højere magter Anders Laugesen og Paula Larrain var på besøg på Refugiet. Og hvor de spurgte "Hvad er et refugium?" Hør udsendelsen.

Her kan du læse nogle af artikler, der er skrevet om mig.

Ugebladet Søndag, side 1-2 og side 3.

Nordjyske, side 1, side 2 og side 3

Kristelig Dagblad, side 1 og side 2