Nyhedsbrev · December 2017


Glædelig jul og godt nytår


Fra alle os på Refugiet sender vi de bedste julehilsner med ønske om en glædelig jul og godt nytår. Fra forstander Helle Skaarup lød det til årsfesten: "2017 er et af de år, hvor jeg var vendt om i døråbningen, hvis muligheden havde været der. Det har været et af de værste år i mit liv. Og samtidig et meget betydningsfuldt år, hvor liv og død ikke blot er ord. Men en oplevelse at være i kontakt med selve livsnerven. At være tæt på døden sætter alt i relief og perspektiv. Småting bliver virkelig småting." Lad os tage denne betydning med ind i det nye år.

Det nye år

Januar - August

Programmet for vinter, forår og sommer er på vej ud i postkassen hos mange i disse dage. Det byder på mange spændende programmer, såvel klassikere som nye. Tag et kig og se om, der er noget, der har din interesse. Klik her...

Refugieophold

11.-15. december

Er det tid til at puste ud eller at få hygget med juleindkøb, så er der i den kommende uge særpris på refugieophold fra mandag til fredag til 2.895 kr. med fuld forplejning i skønt værelse med eget bad og toilet. Klik her for info.
I det nye år er der tillige refugieophold til særpris i uge 1 og 4 til 2.995 kr.

Julens musik og julens fortællinger

15.-18. december 2017

Julens musik og - fortællinger er nogle af de vigtigste ingredienser, når det gælder om at vække julestemningen. Weekenden byder på en storslået julekoncert, Bachs Juleoratorium med Sønderjyllands Symfoniorkester, kor, og solister i Løgumkloster kirke. Der vil tillige være fællessang, foredrag, julehistorier og en stemningsfuld musikaften i Kapitelsalen. Mere info...

Hver fugl synger med sit næb

12.-15. januar 2018

De fleste kan synge - men er du én af dem, der tror, at du ikke kan synge, er det tid til at gøre noget ved det. En weekend under kyndig vejledning af Pia Scharling, der har specialiseret sig i at få de fleste til at synge og underviser i at få stemmen til at bevæge sig frit. Klik her for program.


Løgumkloster Refugium
6240 Løgumkloster
T 7474 3301


Frameld dig her