Programkoordinator med mange talenter

Har du erfaring med at være med i hele processen fra ide, planlægning, gennemførsel og opfølgning på projekter? Kan du lide at have med mennesker at gøre? Er du iderig? Har du et godt sprogøre? Ved du, hvad der rør sig i det folkelige og kirkelige Danmark?

Så er det måske dig, vi søger som programkoordinator på Løgumkloster Refugium.

Om stillingen
Som projektkoordinator bliver du del af Løgumkloster Refugiums alsidige virke. Din primære funktion er at udvikle programdage i samarbejde med en bred kreds af mennesker, der brænder for forskellige emner bl.a. litteratur, musik, sprog, historie, tro, kreative fag og meget mere. Og når planerne er lagt, er du med til at realisere dem. Har du selv en passion, er der også mulighed for selv at være programvært. Målgruppen for programmerne er + 50 år. Udover programkoordination deltager du i den daglige kontakt med vores gæster ved de fælles måltider, og på udvalgte dage står du for morgen- og aftenandagten i samarbejde med organisten.

Arbejdsstedet er i Løgumkloster på Refugiet.

Om dig
Du har en udviklet empatisk evne og har let ved kontakt med andre mennesker. Du har et åbent sind og et bredt interessefelt – og gerne faglig funderet i et fag. Du har erfaring med frivillighed, projektledelse og relations arbejde.

Du har blik for muligheder og er god til at bygge bro mellem forskellige grupper af mennesker. Du kan indgå i et levende miljø med mange interessenter og samarbejdspartnere.

Det er afgørende, at du har en sund nysgerrighed og en smittende energi. Du mestrer at arbejde i et team, men du er samtidig selvkørende og proaktiv. Du kan får tingene gjort med øje for både fremdrift og kvalitet.

Du er en dygtig projektleder og facilitator – gerne med erfaring for også at få solgt de planlagte programmer.

Vi forventer ikke, at du er verdensmester i samtlige discipliner, men du skal have evne og lyst til at være med til at styrke det fællesskab, som Løgumkloster Refugium hviler på.

Vi tilbyder
Et spændende job med engagerede kollegaer, frivillige, Refugiets venner, samarbejdspartnere og ikke mindst de mange gæster, der år efter år vender tilbage til Refugiet. Vi har et tæt og uformelt miljø med fokus på, at give vores gæster et mindeværdigt besøg her.

Aflønning sker i henhold til relevant overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer, og der vil være aften og weekend arbejde som en fast del af vagtplanen. Vi har flekstid, frokostordning og pensionsordning.

Du refererer til forstanderen.

Kontakt og ansøgning
Send din ansøgning med CV senest den 20. august 2020 – gerne på mail til forstander Helle Skaarup på
hs@loegumkloster-refugium.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Skaarup på 2628 3290 (fra 14. august).

Vi forventer at holde første samtaler den 24. august og anden samtale den 26. august 2020.

Stillingen ønskes besat den 1. oktober 2020.

Der kan forekomme tests i forbindelse med samtalerne.