mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Erhvervskurser på Løgumkloster Refugium

Når kursusindhold og sted befrugter hinanden tilføjes en helt tredje dimension, som er svært at finde de rigtige ord for. Det er, hvad vi oplever der ofte sker her på Refugiet, og som kommentarer fra tidligere kursister vidner om. 


En kursusarrangør skrev i nov. 2019:

"Min bestyrelse var meget begejstrede for hele arrangementet og for stedet. Det er afgjort ikke sidste gang, at vi afholder konference eller seminar på refugiet. Vi var enige om, at et strategiseminar i den finansielle sektor nok (for) sjældent rundes af med gudstjeneste, som det her skete for os. Hils dine dygtige, venlige og imødekommende medarbejdere og frivillige og sig tak fra mig." 


I løbet af året kommer der mange præster på efteruddannelse her og mange private kommer på programdage, rekreation og skriveophold. Vi ønsker, at Refugiet også kan være til glæde og gavn for andre erhvervsaktive. Derfor har vi indledt  et samarbejde med eksterne kursusarrangører. 


Det første kursus i denne række er:


Etik og moral i offentlig ledelse - 24. - 27. marts 2021

Er alt lige rigtigt eller lige forkert? På dette kursus stiller vi skarpt på værdier i menneskesyn, børnesyn,

for embedsmanden og hvad kærlighed og omsorg vil sige i den offentlige sektor.  Camilla Sløk, lektor, ph.d., CBS, har inviteret foredrags-

holdere, der tør vove et øje og pege på, hvordan vores samfund har set ud og burde se ud. Det er topfaglige og dygtige foredragsholdere, der er vant til at formidle, f.eks. på Folkeuniversitetet.
Detaljeret kursusprogram, klik her.

Tilmelding, klik her.
DetBjert Kirkevej 43, 6091 BjertBjert Kirkevej 43, 6091 Bjert

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven