Det syner og smager godt
Lækkerierne fra køkkenet er kendetegnet ved en kærlighed til det traditionelle danske køkken, der på forskellig vis kombineres med pust ude fra, og et stort udvalgt af lækre salater. De hjemmebagte kager og småkager er et kapitel for sig.
Tina Lund Sørensen er leder af køkkenet. Der er et team på 20 medarbejdere med forskelligt timeantal, der sørger godt for gæsterne.
Spisesalen
Der er dækket op ved 6-mands borde, og vi begynder måltidet med at synge et bordvers. Det giver en rar fællesskabs følelse og giver grobund for mange gode samtaler ved bordet.
Festligheder
Det er muligt at holde selskab her i de skønne rammer - fx bryllupsreception, guldbryllup, rund fødselsdag eller lignende arrangement. Kravet fra vores side er blot, at festen slutter senest kl. 22.30, da det skal kunne forenes med Refugiets øvrige virke. Kontakt os for menuforslag og priser.
Minde sammenkomst
Efter en begravelsen er Refugiets rammer en stemningsfuld afslutning, og der kan i havesalen være op til 120 gæster. Kontakt os for forslag og pris.
Gode Råd
Her opskriften:
Kontrolrapport fra Miljø- og Fødevareministeriet, Fødevarestyrelsen