Ledige job på Refugiet

Pt. søger Refugiet ny forstander og en ernæringsassistent - se mere om begge stillinger herunder:

Forstander til Løgumkloster Refugium søges

Holder du af at bevæge dig i en verden, hvor begreber som eksistens og ånd, tro og spiritualitet, kirke og folk fylder meget, og hvor dagligdagen er præget af tæt kontakt med mange forskellige mennesker? Har du modet til at stå i spidsen for et velrenommeret retrætested? Har du evnen til at være holdspiller sammen med stedets medarbejdere?

Så er du måske den nye forstander på Løgumkloster Refugium, der:

* vil videreføre den gode ånd og rammerne for et attraktivt refugie- og kursusmiljø
* vil tage del i den daglige drift med programplanlægning og værtskab

* vil bidrage til det fælles kirkelige landskab i Løgumkloster i samarbejde med Højskole,
Kirke, Kirkemusikskole, Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter m.fl.

* trives i et miljø, hvor nærvær og synlighed er væsentlige parametre

* har ledererfaring, administrativt overblik og viden om økonomisk styring

* har viden om folkeligt og kirkeligt arbejde

* finder det naturligt at indgå i og udvikle landsdækkende netværk

Tiltrædelse: 1. september eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: 24. juni.
Ansøgning sendes til matknu2@gmail.com

Se det fulde stillingsopslag her
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte formand Mathias Knudsen på 4019 4553 eller matknu2@gmail.com eller næstformand Jørgen Demant på 4588 4075 eller jtd@km.dk

_________________________________________________________________________________________________

Ernæringsassistent søges

Brænder du for at lave mad til skønne gæster, så søger vi nu en medarbejder til vores dygtige køkkenteam på Løgumkloster Refugium, da en af vores kollegaer gennem mange år har søgt nye udfordringer. Et team, hvor trivsel og samhørighed er i fokus. Vores køkken er bemandet alle ugens dage fra kl. 7 til kl. 20 hele året rundt, og derfor er aften og weekendarbejde en integreret del af jobbet i en fast turnus.

Vi tilbyder, at du:

·         kan bruge dine evner og lave maden fra bunden med gode råvarer

·         får et spændende og udviklende job, hvor der er plads til at sætte dit præg på den mad, der serveres

·         kan medvirke til god trivsel og atmosfære i køkkenet og på Refugiet som helhed

·         har gode og ordnede arbejdsforhold

·         får et job, der også rummer disponering og rengøring som en del af dagligdagen

·         bliver del i vores køkkenteam med 6 kollegaer og 12 ungarbejdere

Vi forventer, at du:

·         har en baggrund, der relaterer til fødevareproduktion. Du kan være ernæringsassistent, kok eller noget helt tredje, blot du har erfaring indenfor faget

·         at du har lyst og evne til at dele dine gode ideer

·         gerne bidrage med ny inspiration i en travl hverdag, hvor målet er at glæde gæsterne med gode madoplevelse

·         er en udadvendt person med lyst til at samarbejde, og som trives i et aktivt og humørfyldt team

Om jobbet:

·         Ansættelse sker efter gældende Kost overenskomst

·         Stillingen er på 30-35 timer med mulighed for yderligere timer

·         Tiltrædelse gerne 1. juli 2024 eller efter aftale

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte køkkenleder Tina Lund Jessen Sørensen på de fleste hverdage på T: 7374 5106 eller på tl@loegumkloster-refugium.dk

Sådan søger du:

Ansøgning og relevante bilag sendes til tl@loegumkloster-refugium.dk, og skriv gerne Ansøgning i overskriften senest den 20. juni 2024.

Præsentation af Løgumkloster Refugium
Løgumkloster Refugium er en enestående institution, der blev grundlagt i 1960. Vi har 47 værelser og årligt ca. 12.000 overnatninger. Gæsterne kommer fra hele landet og er her typisk 4-7 dage. Refugiet ligger centralt i Løgumkloster og er nabo til Løgumkloster Kirke og Løgumkloster Højskole.

Der er gode bo muligheder i Løgumkloster, såfremt du kommer fra et andet sted i landet.