mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Kom og bliv en del af teamet på Løgumkloster Refugium:

Pr. 1. april 2024 søger vi en alsidig og engageret medarbejder, der med solid erfaring fra området - og i tæt dialog med ledelsen - har lyst og evner til at påtage sig det daglige ansvar for vores økonomi.

Vores administration, der pt består af fire personer, har som fornemmeste opgave at sikre den daglige drift af Refugiet, og de mangeartede arbejdsopgaver kræver ofte både individuel fordybelse og et tæt samarbejde med både kolleger og forstander.

Vi ønsker os

· at du har god erfaring med både store og små opgaver inden for:

    -       bogføring

    -       budgetlægning

    -       budgetopfølgning og rapportering

    -       regnskab

    -       evt. løn

· at du arbejder selvstændigt og systematisk - med blik for detaljen, som du sætter en ære i at have styr på.

· at du er god til at samarbejde/sparre i forhold til løbende at finde frem til de bedste administrative/økonomiske løsninger for Refugiet som helhed.  

· at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi, regnskab, revision el.lign. og har god erfaring med IT-systemer i relation hertil (f.eks. Uniconta, Exel, Corpay).

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 15-20 timer/uge med tiltrædelse 1. april 2024.

Løn efter aftale/kvalifikationer.
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte forstander Peter Franklin på 51 31 97 12.

Ansøgningsfrist er fredag den 23. februar 2024.

Ansøgning med dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse sendes til mail@loegumkloster-refugium.dk

Refugiet i Løgumkloster er et retræte- og kursussted med gæster fra hele landet. Vi har 30 ansatte, ca.12000 overnattende gæster om året og 47 værelser, der alle er totalindrettet af Børge Mogensen. Refugiet åbnede i 1960 og ligger naturskønt ved Brede Å i sammenhæng med klostret og klosterkirken fra 1173. Besøg os på www.loegumkloster-refugium.dkVaren er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven