mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Sønderjyllandstur med mulighed for bus fra: Gentofte og Nærum. Få pladser!

Dato start:
17. juli
 - 
Dato slut:
21. juli 2024
Begivenhed - beskrivelse:

Föhr og Marsklandet

Grænselandet har en unik natur med det flade marsklandskab, en spændende og barsk historie, smukke øer og et rigt kulturliv. Kom til Løgumkloster Refugium og oplev det hele!

På årets Sønderjyllandstur skal vi bl.a. til den tyske vadehavs ø Föhr, som ligger syd for Rømø og Sild. Øen er en del af vores danske historie og bl.a. H.C. Andersen elskede den smukke frisiske ø. Vi hører de bedste historier fra øen og besøger kunstmuseet og ser værker af bl.a. Emil Nolde, Edvard Munch, Michael Ancher og P. S. Krøyer.

Dagene er også hyggelige dage i Refugiets dejlige rammer: Morgen- og aftensang, naturen, vores gode køkken, foredrag, sang og fortælling, hygge i pejsestuen og besøg på Museet Holmen.

På denne tur er der mulighed for bus fra: Gentofte og Nærum.

Man kan benytte sig af den fælles bustransport sammen med andre fra lokalområdet, men turene er i øvrigt åbne for alle, der har lyst til at deltage.

Det er vigtigt at medbringe pas og det Blå EU-sygesikringskort, hvis du vil med på udflugten til Föhr. OBS. Der er få ledige pladser til opholdet - nogle værelsestyper kan være udsolgt.
Medvirkende: 
Medvirkende::

Turleder: Hanne Møller Andersen, T 6122 4481.
Hanne vil være med på hele turen fra man stiger på bussen til man er retur igen.

Pris:
PRIS PR. PERSON: Lille enkeltværelse: 5.595 kr. / Enkeltværelse: 5.795 kr. Dobbeltværelse: 5.395 kr. / Stort Dobbeltværelse: 5.595 kr.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Föhr

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven