mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Rekreation og fordybelse

Refugieophold tilbydes hver dag hele året rundt. Refugium betyder tilflugtssted. Indenfor biologien er det et sted, hvor dyr og planter kan overleve i ellers hårde tider. På samme måde kan vi som mennesker have brug for at søge hen til et et sted, hvor der er plads og ro til at være. Løgumkloster Refugium er sådan et sted. Her kan du finde plads til fordybelse, personlig vækst og fællesskab - alt efter dit behov. Tusindvis af gæster har i årenes løb oplevet, at et ophold her på Refugiet netop har været det åndehul, de havde brug for. Hvor energien og livsmodet er blevet fornyet, og hvor den uløste opgave fandt sin form.


Værelset er til rådighed fra kl. 14. I døgnprisen er inkluderet kaffe og kage ved ankomst om eftermiddag, aftensmåltid, aftenkaffe med småkager, overnatning i skønt værelse, morgenbuffet og frokost. Som en del af opholdet kan du deltage i den stemningsfyldte morgensamling i Kapitelsalen og aftensang i Løgumkloster Kirke. Værelset er til rådighed til kl. 10 på afrejsedagen.


På alle værelser er der fri internet. I Pejsestuen findes dagens aviser, og der er tillige et bibliotek med mulighed for at låne en bog under opholdet.


Her en oversigt over døgnrytmen på Refugiet:
Døgnprisen pr. person inkl. fuld forplejning i standard værelse med bad og toilet på værelset. Der er linned og håndklæder på værelset:


  1  døgn
 2 døgn
 3 døgn
4 døgn
 5 døgn
 6 døgn
 7 døgn
 Dobbeltvær.
    895 kr.
 1.595 kr.
 2.395 kr.
 2.995 kr.
 3.595 kr.
 4.145 kr.
 4.695 kr.
 Enkeltvær.
 1.095 kr.
 1.895 kr.
 2.695 kr.
 3.295 kr.
 3.895 kr.
 4.445 kr.
 4.995 kr.

Gældende pr. 1. maj 2022


Der er mulighed for et mindre værelse mod et fradrag i prisen på 50 kr. (enkeltværelse) eller 100 kr. (enkeltværelse med bad på gangen). Og for et af vores to rums værelser mod et tillæg på 150 kr. pr. døgn.


Særpris på refugieophold i 4 døgn fra mandag - fredag
Enkeltværelse 3.195 kr. Dobbeltværelse 2.895 kr.


Arbejdsophold minimum 5 døgn
Løgumkloster Refugium tilbyder årligt et antal stipendiater til en døgnpris på 750 kr. inkl. fuld forplejning til enkeltpersoner eller mindre grupper, der i respekt for stedets særlige karakter søger ro til at arbejde koncentreret med opgaver af studiemæssig, litterær eller anden kunstnerisk art.
Stipendiaterne behandles løbende. Du skal blot sende en mail med ønske om perioden til opholdet og skrive lidt om opholdets art.Er du gæst på refugiet og ikke tilmeldt et program, kan du forhøre dig i receptionen om mulighed for at deltage i enkelte programpunkter mod en merbetaling. 

I receptionen kan du låne en cykel til dagsudflugt i området. Er du her på arbejdsophold, er det muligt at låne en kontorstol. Enkelte værelser er særligt indrettet for handicappede.


Rekreation på Løgumkloster Refugium forudsætter, at man er selvhjulpen. Her findes intet plejepersonale, og har man systematiske, behandlingskrævende behov, er det nødvendigt at have en hjælper med eller på egen hånd at træffe aftale med den kommunale hjemmepleje. Løgumkloster Refugium er ikke egnet til demente og behandlingskrævende psykisk syge mennesker.


Handicap forhold
Der er to værelser specielt indrettet uden dørtrin, stort badeværelse og med niveaufri adgang. Der er elevatoradgang til de forskellige fælleslokaler.


Tilskudsmuligheder:


Foreningen til støtte af erhvervsaktive sygdomsramte borgere

Man kan søge om tilskud til ophold på Refugiet hos 'Foreningen af erhvervsaktive sygdomsramte borgere'. Foreningen er en upolitisk og ikke-religiøs forening. Foreningen har til formål at yde tilskud til erhvervsaktive, sygdomsramte borgere, der ønsker at tage på rekreationsophold i forbindelse med afslutningen af et sygdomsforløb. Foreningen blev stiftet i forbindelse med nedlæggelsen af de gamle sygekasser i 1973 og de tilskud der ydes, finansieres af det afkast, der genereres af foreningens formue. Det er et krav at opholdet minimum består af 7 overnatninger. Klik her for at komme til ansøgningsside.


Øvrige legater
Her forslag til øvrige støttemuligheder:


Valdemar Frænkel & moder Emmy Polack, f. Berendts Mindelegat. Klik her for yderligere info.
Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven