mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Yoga-retræte – ro, nærvær, balance

Dato start:
19. august
 - 
Dato slut:
22. august 2022
Begivenhed - beskrivelse:

Retræten sigter på at finde ro med yoga, bevægelse og åndedræt.

Kroppen, sindet og sjælen er en helhed. Gennem blide og nænsomme bevægelser og med fokus på dit åndedræt vil du kunne mærke kroppen på en ny måde. Åndedrættet og nervesystemet påvirker hinanden, og der vil derfor være opmærksomhed på dette både i teori og praksis.

På retræten er der fokus på nærvær og bevidsthed. Roligt og bevidst bliver du guidet gennem kroppen. Undervisningen er en blanding af flere yogastile og tager udgangspunkt i bl.a. vinyasa flow, hatha yoga, yin yoga, sansebaseret yoga og restorativ yoga. Undervisningen er sansende og bevidst.

Anita har fokus på at guide med forståelse for sammenhængen i kroppen - bindevævet, muskelgrupper, led, knogler, nervesystemet m.m. Du bliver guidet ind i stille flows, stående, siddende og liggende øvelser. Øvelserne bidrager til styrke, smidighed, balance, bevidsthed og ro.

Retræten henvender sig til dig, der er nysgerrig efter at finde ud af, hvad yoga er, og hvordan yoga føles i din krop og dit sind; men også til dig, der kender yoga i forvejen. Undervisningen er ikke tilsluttet en bestemt yogaretning eller religion. Alle kan være med.

Alle kan være med.


Ønsker du en ekstra overnatning inkl. fuld forplejning før eller efter programmet er der mulighed herfor til en særpris pr. person på 595 kr. pr døgn.
Medvirkende: 
Medvirkende::

Anita Rostgaard Andersen, yogalærer og klinisk diætist.
Mere info: www.yogastudie.dk

Pris:
Pris pr. person: 4.195 kr. i dobbeltværelse; 4.495 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Anita I

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven