mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Koncert: Mallemuk

Dato start:
28. november
 - 
Dato slut:
28. november 2020
Begivenhed - beskrivelse:

Kom med når det lokale sønderjyske folk-pop band, Mallemuk, gæster Løgumkloster Kirke lørdag d. 28. november 2020 kl. 20.00.


Mallemuk, som består af Joakim Dalum Okkels på vokal, harmonika og klaver samt Michael Hornhaver Mortensen på vokal og guitar, har base og rødder i Tønder. De spiller folk-musik, med et strejf af pop, som møder en besnærende melankoli. Deres lyd læner sig op af en dansk udgave af The Lumineers, mens de i tekstuniverset er inspireret af både højskolesangbogen, popmusikken og sangskrivere som Allan Olsen.

Siden Mallemuk for knap et år siden udgav deres første musikvideo, er det gået stærkt for den sønderjyske folk-duo. I juni udgav de deres debutalbum som bl.a. fik 4 stjerner af Side33 og Gaffa til ordene: "Holder du af folk-pop, så er det bare med at få tjekket denne udgivelse ud – for det et af de album, der både kan danses til, synges med på – og bare lyttes til.” I august spillede de til den officielle støttekoncert, hvor de delte scene med navne som Signe Svendsen, Niels Hausgaard og Jacob Dinesen. Sidst på året vender de atter tilbage i studiet for at indspille deres andet album.


Pris: 150,00 kr.
Billetsalg: Klik her for at komme til Refugiets webshop
Dørene til kirken åbner kl. 19.30 
Medvirkende: 
Medvirkende::
Mallemuk, som består af Joakim Dalum Okkels på vokal, harmonika og klaver samt Michael Hornhaver Mortensen på vokal og guitar
Pris:
Pris 150 kr. pr. billet - billetter købes i Refugiets webshop
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Foto Mallemuk

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven