mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Kristendommen og kvinder

Dato start:
04. februar
 - 
Dato slut:
07. februar 2022
Begivenhed - beskrivelse:

Er du stresset? Spørg lige Martha, hvordan det er med en søster som Maria. Før sognepræst Lotte Lyngby skrev sin bog “Kære Martha – ord om Gud til et liv med stress”, anede hun ikke, hvor aktuelle de to søstres liv er for kvinder – og mænd – af i dag, hvor vi både skal være vakse på arbejde og hjemme, både vaske op og sidde ved mesterens fødder.
Undertrykker kristendommen kvinder eller er det et ligeværdigt samfund? Charlotte Rørth kommer med oplæg til erfaringssamtaler ud fra sin nyeste bog “Med rank ryg. En fortælling om tro og moderskab”.


Programværter: Charlotte Rørth, forfatter og journalist, og Helle Skaarup, forstander.Ønsker du en ekstra overnatning med fuld forplejning før eller efter programmet, er der mulighed herfor til 695,00 kr. pr. person.For info om vores forholdsregler i forhold til corona, klik her.

Medvirkende: 
Medvirkende::

Lisbeth Smedegaard Andersen, forfatter og præst; Charlotte Rørth, journalist og forfatter; Lotte Lyngby, sognepræst; Marianne Aagaard Skovmand, præst; Helle Skaarup, forstander


Pris:
Pris pr. person Dobbeltværelse: 3.595 kr. Enkeltværelse: 3.895 kr.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Billede1

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven