mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Cynthia Bourgeault Retræte

Dato start:
15. oktober
 - 
Dato slut:
20. oktober 2023
Begivenhed - beskrivelse:

Cynthia Bourgeault, som besøgte Løgumkloster Refugium i sommeren 2019 og 2021, har givet tilsagn om at afholde et intensivt 5 dages retræte på Refugiet fra den 15 – 20 oktober i 2023 - denne gang som et internationalt hybrid retræte, hvortil også Cynthia’s mangeårige elever i Storbritannien, Tyskland og Frankrig vil blive inviteret til at deltage, enten som deltagere på Refugiet eller via zoom. 


Retræten i 2023 med Cynthia er under planlægning, så vi ved endnu ikke, hvad emnet for retræten vil blive. Det lægger vi trygt i Cynthia’s hænder. Men allerede nu er vi interesserede i en forhåndstilkendegivelse om, hvem og hvor mange, der vil være interesserede i at deltage her fra DK. Det drejer sig både om dem, der har deltaget i Cynthia’s tidligere retræter eller andre, som kunne være interesse i at deltage.  


I 2021 var emnet Cynthia’s seneste bog, “The Eye of the Heart. A Spiritual Journey into the Imaginal Realm”. Den visdom, hun her formidler, repræsenterer et nybrud og et hidtil uset udviklingsspring i kristen kontemplativ spiritualitet og praksis, som, til trods for den tilsyneladende kompleksitet, forekommer forenklende og dybt meningsfuld. Den åbner (på vid gab) op for perspektiver som, i pagt med Jesu Kristi forkyndelse som beskrevet i Det Ny Testementes forskellige evangelier, afklarer en lang række problemer, der har splittet de kristne kirkesamfund og "teologier" fra de første århundreder og til nu. Her er link til en beskrivelse af 2021 retræten på Cynthia’s hjemmeside: 

https://wisdomwaypoints.org/2021/11/eye-of-the-heart-retreat-in-denmark-with-cynthia-bourgeault/


Ekstrakt af Eye of the Heart


Info om Cynthia Bourgeault

En kort biografi om Cynthia Bourgeault, klik her

Link til hendes egen hjemmeside med liste over hendes bøger og tilgængelige optagelser af hendes mangfoldige retræter, der beskæftiger sig med den historiske baggrund for og udviklingen af den kristne kontemplativ tradition.

https://cynthiabourgeault.org/


Det forventes, at deltagere i retræten i 2023 er bekendt med Cynthia Bourgeault væsentligste bogudgivelser og meditationsøvelser, bl.a. Centreret bøn og andre “Contemplative Exercises”. 

Medvirkende: 
Medvirkende::

Programværter: Nini Prætorius, psykolog, og Helle Skaarup, forstander




Pris:
Pris pr. pers.: Endnu ikke oplyst
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Cynthia

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven