mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Cynthia Bourgeault Retræte - Venteliste

Dato start:
15. oktober
 - 
Dato slut:
20. oktober 2023
Begivenhed - beskrivelse:

Cynthia Bourgeault, som besøgte Løgumkloster Refugium i sommeren 2019 og 2021, har givet tilsagn om at afholde et intensivt 5 dages retræte på Refugiet fra den 15 – 20 oktober i 2023. Temaet for retræten vil ligge i forlængelse af teachings fra bogen "Eye og the Heart" integreret med hendes aktuelle teaching om ”The mystical Hope”. Endeligt dagsprogram kommer senere. 


I 2021 var emnet Cynthia’s seneste bog, “The Eye of the Heart. A Spiritual Journey into the Imaginal Realm”. Den visdom, hun her formidler, repræsenterer et nybrud og et hidtil uset udviklingsspring i kristen kontemplativ spiritualitet og praksis, som, til trods for den tilsyneladende kompleksitet, forekommer forenklende og dybt meningsfuld. Den åbner (på vid gab) op for perspektiver som, i pagt med Jesu Kristi forkyndelse som beskrevet i Det Ny Testementes forskellige evangelier, afklarer en lang række problemer, der har splittet de kristne kirkesamfund og "teologier" fra de første århundreder og til nu. Her er link til en beskrivelse af 2021 retræten på Cynthia’s hjemmeside.


Info om Cynthia Bourgeault

En kort biografi om Cynthia Bourgeault, klik her

Link til hendes egen hjemmeside med liste over hendes bøger og tilgængelige optagelser af hendes mangfoldige retræter, der beskæftiger sig med den historiske baggrund for og udviklingen af den kristne kontemplativ tradition.

https://cynthiabourgeault.org/


Link til optagelser fra retræten i 2021 her på Løgumkloster Refugium. Det kan være hensigtmæssigt at have lektionsplanen fra 2021 ved hånden samt ekstrakt af Eye of the heart, da videoerne følger disse.

1. Cynthia video Monday and Tuesday

2 Cynthia video Wednesday and Thursday

3 Cynthia video Friday and Saturday


Det forventes, at deltagere i retræten i 2023 er bekendt med Cynthia Bourgeault væsentligste bogudgivelser og meditationsøvelser, bl.a. Centreret bøn og andre “Contemplative Exercises”. 


OBS. Der er venteliste til opholdet!


Medvirkende: 
Medvirkende::

Cynthia Bourgeault

Programværter: Nini Prætorius, Dr.phil, Ma.Teol., og Helle Skaarup, forstander
Pris:
Pris pr. pers.: 5.795 kr. i dobbeltværelse, 6.295 kr. i enkeltværelse
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Cynthia

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven