mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Forskellighedens vekselvirkning og samtalens mulighed

Dato start:
24. juli
 - 
Dato slut:
27. juli 2022
Begivenhed - beskrivelse:

Vi lever i en identitetsopsplittet tid, hvor optagetheden af egen identitet – det være sig etnisk, kønspolitisk, religiøst – kan komme til at skygge for den fælles samtale. Ind imellem får man indtryk af, at vi sidder i hver sit hjørne, uden at have en fælles grund at samtale fra – og måske heller ikke hverken har lyst eller evne til at høre, hvad andre tænker og siger. Men vores kultur bygger på en forestilling om, at vi kan forstå hinanden, selv om vi er forskellige. Det vil vi belyse på dette årsmøde.


Der er ikke noter til årets program - beklager at det har været oplyst tidligere.


Ønsker du en ekstra overnatning med fuld forplejning før eller efter programmet, er der mulighed herfor til 595 kr. pr. person. 


Programmet er tilrettelagt af Båring/ Løgumkloster-udvalget, der består af: Inger Margrethe Andersen, Bælum; Gunnar Kasper Hansen, Hou; Leise Christensen, Århus; Lis Mærsk Staunstrup, Frederiksberg (repr. f. Gundtvigsk forum)
Medvirkende: 
Medvirkende::
Else K. Holt, teolog; Mette Sanggaard Schultz, forstander Ollerup Efterskole; Gunnar Kasper Hansen, præst; Andrea Koch; Niels Grønkjær, teolog og forfatter; Rene Falkenberg, dr. theol.; Andreas Æbelø, rådgiver, debattør og foredragsholder og Ditlev Tamm, dr. jur. et phil., forfatter m.m.
Pris:
Pris pr. pers.: 3.695 kr. i dobbeltværelse 3.995 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
IMG_9595-redigeret

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven