mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Hjertets fordybelse - Retræte - Venteliste

Dato start:
12. november
 - 
Dato slut:
15. november 2021
Begivenhed - beskrivelse:

OBS: VENTELISTE. Hjertet – eller mere præcist brystrummet – har tidligere været betragtet som sæde for identitet, og som mødested for Gud og menneske. Hjertet har med andre ord været oplevet som menneskets eksistentielle midte.

Vi vil gribe tilbage til denne erfaring, og gennem øvelser, meditation og bøn genkende hjertet som mulighed for forankring af identitet – både i vores egen psykologi og i udveksling med hinanden.

Hjertets opmærksomhed leder med denne praksis ind i et nyt menneskebillede. Det åbner for en basal erfaring af Ånd og til en mere autentisk oplevelse af identitet.

Dagene vil inddrage stilhed og fordybelse, men vil også vægte kreativt udtryk og en fælles samtale.


Martin Guldberg er cand. phil. i musikvidenskab og tillige konservatorieuddannet sanger og sangpædagog. Ud over sit virke som klassisk sanger er han fastansat på Aarhus Universitet, afdeling for dramaturgi og musikvidenskab. Martin er endvidere uddannet yogalærer og har med udgangspunkt i såvel erfaringer fra sit virke som sanger-skuespiller samt leder l - avet workshops for bl.a. personalegrupper omkring teambuilding, stresshåndtering, mindfulness og kommunikation - baseret på en mangeårig erfaring med nærværstræning, yoga og meditation.


Peter Ruge er præst og retræteleder. Han har beskæftiget sig med spiritualitet gennem mange år med vægt på brobygning mellem folkelige spiritualitet og folkekirkekristendom. Han har arbejdet med pilgrimsvandring og retræteledelse med særlig vægt på hjertets opmærksomhed.

Som underviser på præsternes efteruddannelse har Peter bl.a. haft ansvar for uddannelse indenfor retræteledelse og åndelig vejeledning.Ønsker du en ekstra overnatning med fuld forplejning før eller efter programmet, er der mulighed herfor til 695,00 kr. pr. person.


For info om vores forholdsregler i forhold til corona, klik her.


OBS. Der er venteliste til opholdet!

Medvirkende: 
Medvirkende::

Peter Ruge, præst og retræteleder; Martin Guldberg, sangpædagog og cand. phil. i musikvidenskab.

Pris:
Pris pr. pers.: 3.295 kr. i dobbeltværelse; 3.595 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
bleeding_heart_l1

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven