mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Jul på Refugiet - Lang venteliste!

Dato start:
22. december
 - 
Dato slut:
27. december 2022
Begivenhed - beskrivelse:

Juledagene på Refugiet er fyldt med fortælling og fællessang, skumringstimer i Pejsestuen, fortælling om egne juletraditioner og erindringer, udflugt og koncert, hygge ved juletræet og selvfølgelig deltagelse ved helligdagenes gudstjenester i Løgumkloster Kirke. Refugiets køkken sørger som altid for dejlig julemad med sønderjysk islæt


Der er mulighed for bus fra Fredericia og retur. Det bestilles sammen med opholdet. Pris: 175 kr. pr. vej, og betales direkte til chaufføren.
Den 22. december: Bus fra Fredericia Station med afgang kl. 12.50 til Refugiet. Den 28. december: Bus til Fredericia Station med afgang fra Refugiet kl. 10.30 og ankomst på Fredericia Station kl. 12.00.


Ønsker du en ekstra overnatning inkl. fuld forplejning før eller efter programmet er der mulighed herfor til en særpris pr. person på 595 kr. pr døgn.OBS. Der er en lang venteliste til opholdet! 


Medvirkende: 
Medvirkende::

Aksel Krogslund Olesen, musiker og komponist; Jørn Buch, historiker og forfatter; Ronald Risvig, præst og forfatter; Uffe Fløng, organist og pianist; Marie Karkov, programkoordinator; Helle Skaarup, forstander; m.fl.Pris:
Pris per pers.: 5.895 kr. i dobbeltværelse; 6.395 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
jul

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven