mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Lidenskab for liv med skuespiller og sanger AnnMari Max Hansen

Dato start:
03. juni
 - 
Dato slut:
03. juni 2022
Begivenhed - beskrivelse:

”N.F.S. Grundtvig har altid stået som en lettere støvet, bleg figur i min bevidsthed. Nok vidste jeg at han havde skrevet et utal af salmer, og at han var inspirator og fundamentet i højskolebevægelsen, men derudover rakte min viden om ham ikke langt. Og sådan tror jeg (desværre), der er mange, der har det i dag. Ad uransalige veje fik jeg pludselig flere bøger om hans liv i hænderne og blev grebet af hans passion, ånd og kreativitet. Efter nogen tids studier stod denne mesterlige kæmpe pludselig lyslevende foran mig og nærmest kaldte på at blive bragt til live.”

I den forbindelse har skuespiller AnnMari Max Hansen skabt en fortælle-/sangaften om Grundtvig og de kvinder i hans liv, som førte ham ind i eksistensen, bl.a. Constance Leth, Lise Blicher, Marie Toft m.fl. – også for at fremhæve den sensuelle og lidenskabelige del af Grundtvig, hans passion for det levede liv, hans kampe, rystelser/ nedbrud, troen, glæden, sangen og især fællesskabet.

Gennem fortælling, oplæsning, sang og fællessang sætter AnnMari Max Hansen lys på Grundtvigs kvinder og poesi. Musikken er nykomponeret af Jan Overgaard, der vil være til stede som pianist.

AnnMari Max Hansen har tidligere været ansat på Det kgl. Teater og spillet hovedroller i såvel det moderne som det klassiske repertoire. Hun har desuden medvirket i adskillige musicals, bl.a. Les Miserables, Over the Rainbow, Cabaret, Tiggeroperaen og senest i Spillemand på en tagryg og Oliver Twist på Det ny Teater i København. Desuden har hun medvirket i flere film, bl.a. Vinterbørn, Løgneren, Elise og Øjeblikket samt indspillet CD, tv, revy og kabaret.

Dato: Fredag d. 3. juni 2022 kl. 19.30.
Sted: Havesalen på Løgumkloster Refugium, Refugievej 1, 6240 Løgumkloster.

Pris: 100,00 kr. pr. person.

Billetter sælges i Refugiets webshop via dette link 
Medvirkende: 
Medvirkende::

AnnMari Max Hansen, skuespiller og sanger samt Jan Overgaard, pianist

Pris:
Pris fra kr. 100,00
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
AnnMari Max Hansen

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven