mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Mærk efter

Dato start:
02. januar
 - 
Dato slut:
06. januar 2023
Begivenhed - beskrivelse:

Mærk efter - bevægelse, åndedræt, kost og ernæring - er temaet for disse dage. 

Balancen mellem krop, sind og sjæl kan være svær – for den travle såvel som den, der har tid til at tænke over livets mening. Kroppen, sindet og sjælen er en helhed. Gennem blide og nænsomme bevægelser og med fokus på dit åndedræt vil du kunne mærke kroppen på en ny måde.
Åndedrættet og nervesystemet påvirker hinanden såvel positivt som negativt, på samme måde som den mad du spiser, påvirker bakterier i tarmen, der igen har indflydelse på dit nervesystem, dit humør og immunforsvar. 


I løbet af weekenden er der oplæg om åndedrættet og nervesystemet, antiinflammatorisk kost, samt kost der nærer tarmen og sindet positivt. Disse dage har fokus på at give kroppen de bedste betingelser. 


Retræten henvender sig til dig, der ønsker ny viden eller ønsker at ’træde nye stier’. Vi arbejder med kroppen ved stille bevægelse (smidighed, styrke og balance), egen massage med forskellige bolde, åndedrætsøvelser, daglige gåture med reflektions øvelser m.m. 


Anita har fokus på bevidst sansning, blidhed og nærvær, når hun guider bevægelse, åndedrættet, yoga og i sine faglige oplæg. Undervisningen bekender sig ikke til en bestemt yogaretning eller religion. Alle kan være med


Ønsker du en ekstra overnatning med fuld forplejning før eller efter programmet, er der mulighed herfor til 595,00 kr. pr. person.


Medvirkende: 
Medvirkende::

Retræten ledes af Anita Rostgaard Andersen, yogalærer og klinisk diætist. Mere info: www.yogastudie.dk


Pris:
Pris pr. person i Dobbeltværelse: 4.795 kr. Enkeltværelse: 5.195 kr.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Roennebaer

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven