mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Nytår . Venteliste!

Dato start:
28. december
 - 
Dato slut:
02. januar 2023
Begivenhed - beskrivelse:

Nytåret er en tid, hvor vi gør status over året, der er gået, og hvor vi ser fremad mod det nye år. Det er en tid, hvor netop tiden, der var, tiden der går og tiden der kommer, er meget nærværende. Vi byder på et varieret program med foredrag, musik, hyggeligt samvær og udflugt til Ribe


Der er mulighed for bus fra Fredericia og retur. Det bestilles sammen med opholdet. Pris: 175 kr. pr. vej, og betales direkte til chaufføren. Den 28. december: Bus fra Fredericia Station med afgang kl. 12.20 til Refugiet. Den 2. januar: Bus til Fredericia Station med afgang fra Refugiet kl. 10.30 og ankomst på Fredericia Station kl. 12.00.


Ønsker du en ekstra overnatning inkl. fuld forplejning før eller efter programmet er der mulighed herfor til en særpris pr. person på 595 kr. pr døgn.OBS. Der er venteliste til opholdet!


Medvirkende: 
Medvirkende::
Henrik Tingleff, psykolog og forfatter; Aksel Krogslund Olesen, musiker; Martin Herbst, teolog og forfatter; Marie Karkov, programkoordinator; Tante Tuttes knævarmere, lokale folkemusikere; Poul Skjølstrup Larsen, organist; Maria B. Høyer, sanger; Helle Skaarup, forstander.
Pris:
Pris per pers.: 5.795 kr. i dobbeltværelse; 6.295 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
nytaar

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven