mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Ro, nærvær og balance med yoga - UDSAT

Dato start:
28. januar
 - 
Dato slut:
31. januar 2022
Begivenhed - beskrivelse:

Balancen mellem krop, sind og ånd kan være svær – det være sig for såvel den travle som den, der har tid til at tænke over livets mening.


Kroppen, sindet og sjælen er en helhed. Gennem blide og nænsomme bevægelser og med fokus på dit åndedræt vil du kunne mærke kroppen på en nye måde. Åndedrættet og nervesystemet påvirker hinanden såvel positivt som negativt, på samme måde som den mad du spiser, påvirker bakterier i tarmen, der igen har indflydelse på dit nervesystem, dit humør og immunforsvar. Undervejs er der oplæg om åndedrættet og nervesystemet samt på tarmenes indvirkningen på humøret.


Disse dage har fokus på at give kroppen de bedste betingelser. Retræten henvender sig til dig, der er nysgerrig efter at finde ud af, hvad yoga er, og hvordan yoga føles i din krop og dit sind, men også til dig, der kender yoga i forvejen. Anita har fokus på bevidst sansning, blidhed og nærvær, når hun guider yoga og faglige oplæg. Undervisningen er ikke tilsluttet en bestemt yoga retning eller religion.


Alle kan være med.


Ønsker du en ekstra overnatning før eller efter programmet er der mulighed herfor til en særpris på 695 kr. pr. døgn.For info om vores forholdsregler i forhold til corona, klik her.Medvirkende: 
Medvirkende::

Anita Rostgaard Andersen, yogalærer og klinisk diætist.
Mere info: www.yogastudie.dk

Pris:
Pris pr. person: 3.995 kr. i dobbeltværelse; 4.295 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Yoga

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven