mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Salme retræte

Dato start:
20. november
 - 
Dato slut:
23. november 2020
Begivenhed - beskrivelse:

Rammen for denne retræte er salmer, hvor de mange smukke tekster og melo-dier kan skabe en inspirationskilde til samtalen. Hver deltager kommer med et udvalg af salmer, der har rørt dem.


Dagene bygges op omkring deltagernes salmer. Efter en grundig opvarmning af stemmen synger alle deltagere salmen, som en af deltagerne har valgt, og der-efter kan deltageren, der har valgt sal-men, bringe de tanker og overvejelser frem, som man ønsker at reflektere over i en 1:1 samtale med mig. De øvrige del-tagere lytter til samtalen, da det at lytte til og bevidne hinandens fortællinger har stor betydning.

Når alle deltagere har været på, begyn-der en ny runde, hvor deltagerne kan spørge til hver enkelts fortælling med fokus på det, der er bragt frem.

Der bliver tillige mulighed for at finde roen i Refugiets og Kirkens rammer, og nyde naturen omkring.


Medvirkende: 
Medvirkende::

Retræteleder er Elisabeth Ørsnes Gade-gaard. Elisabeth er psykolog (cand. psych.) og freelance klassisk sanger og synger bl.a. i Domkirkens Kantori og i Natkirken samme sted og i Helligaands-kirken. Elisabeth står for meditative Taizé andagter i begge natkirker.

Pris:
Pris pr. pers.: 3.595 kr. i dobbeltværelse 3.895 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
Salmere

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven