mial-icon
shop-50x44_blue
DKK
0,00
FB_30px_blue.png
D_30px_blue.png
UK_30px_blue.png
DK_30px_blue.png
011215_LR_manual_farver

Refugieprogram 

Begivenhedsnavn:

Strik en stund

Dato start:
17. marts
 - 
Dato slut:
20. marts 2023
Begivenhed - beskrivelse:

En weekend på Refugiet med nye teknikker og ny inspiration fra strikkens verden. Forårets strikkeweekend byder på inspiration til strik med restegarn, og en workshop-dag med det mere komplicerede: tofarvet patentstrik.

Dagene byder også på et indblik i garnets vej fra får til pind, og en fornemmelse af forskellige typer råuld og ikke mindst den spændende rejse for ind i en ulden verden. Alt imens der skal strikkes på livet løs.

Stress af med garn og pinde, mød ny inspirati-on ved workshops med dygtige strikkedesignere og del din glæde ved garn, strik og pinde med en masse andre.Ønsker du en ekstra overnatning inkl. fuld forplejning før eller efter programmet er der mulighed herfor til en særpris pr. person på 595 kr. i dobbeltværelse eller 695 kr. i enkeltværelse.


Se programnoter for dagene her.


For info om vores forholdsregler i forhold til Corona, klik her.

Medvirkende: 
Medvirkende::

Dorte Merethe Lykke Jensen, tekstilformidler-, designer og underviser; Louise Klindt, designer og underviser; Marie-Louise Veber Paustian, indehaver Knit Sister’s Studio i Middelfart; Marie Hvid Kargaard, indehaver MAMA-garn; Aksel Krogslund Olesen, musikerPris:
Pris pr. person: 3.795 kr. i dobbeltværelse; 4.095 kr. i enkeltværelse.
Detaljeprogram:
Billede Begivenheder:
sanne_2.jpg

Varen er nu lagt i kurv

Shop videre
Til kurven